Попов вирішив не ремонтувати Хрещатик до Євро-2012


Столична влада відмовилась від ідеї провести благоустрій на центральних вулицях столиці у зв'язку з тим, що все зроблене все одно буде пошкоджене уболівальниками.

Про це 7 січня заявив голова КМДА Олександр Попов.

"Ми відмовились від благоустрою самого Хрещатику, тому що, спілкуючись з фахівцями, які мали можливість організовувати такі заходи по Євро чи світових турнірах, ми розуміємо, що зона де є вболівальники вона буде обов'язково реконруйована чи відремонтована після заходу. Ми не будемо робити шикарний, як хотілось би благоустрій тих територій, які можуть бути пошкоджені великою кількістю уболівальників", - сказав голова КМДА.

Натомість, він додав, що до Євро-2012 місто планує облаштувати двори і прибудинкові території у 1,5-кілометровій зоні НСК "Олімпійський".

"Облаштування дворів буде. Я дав відповідне доручення, адже зробити фасад і не зробити прохід у двір і сам двір - це було б не нормально. Тому до проектної документації, яка вже розроблена, зараз додаються і проекти щодо наведення порядку на цих територіях", - сказав Попов.

Також, за його словами, планується провести благоустрій скверів, парків, тротуарів у центрі столиці до Євро-2012.

"Наш моральний обов'язок використати ситуацію проведення Євро-2012 для того, щоб зробити старий Київ чи центр Києва таким, щоб був привабливий і для киян, і для туристів, тому обов'язково цей шанс будемо використовувати", - підсумував Попов.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ