Попов шукає об'єкти, які можна продати і облагородити


Столична влада найближчим часом має намір оголосити конкурс на найкращий проект благоустрою центральної частини столиці з продажем відповідних земельних ділянок.

Про це на колегії 7 лютого заявив голова КМДА Олександр Попов.

"У нас планується цікавий проект -  вперше в Києві відкритий міжнародний архітектурний конкурс на благоустрій центральної частини Києва до Євро-2012. Нам потрібно вже сьогодні розпочинати роботу по визначених територіях - по земельних ділянках, де ми провели б конкурси на продаж і одночасно суттєво поповнили б бюджет. Це стосується також об'єктів комунальної власності", - сказав Попов.

Він відзначив, що сьогодні дуже багато відомих архітекторів не тільки з України, а й усього світу мають намір брати участь в цьому конкурсі.

За словами Попова, міська влада дуже зацікавлена в цьому, адже після проведення конкурсу зможе "надати сучасний архітектурний вигляд (центру столиці) з урахуванням тенденцій, які є у світовій архітектурі".

Він попросив свого заступника Олександра Пузанова, який курує земельні і майнові питання "на наступному тижні підготувати пропозиції щодо термінів і об'єктів", які можна продати і облагородити.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ