Черновецький з'явився на роботі й ось-ось усе пояснить



Фото Сегодня
Мер Києва Леонід Черновецький, якого не бачили вже декілька місяців, з'явився на своєму робочому місці.

Як повідомили джерела телеканалу СТБ, Черновецький увечері в понеділок, 7 лютого, з'явився у своєму робочому кабінеті.

Прес-секретар мера Марта Гримська сказала каналу, що Черновецький у вівторок зробить заяву й усе розповість сам.

"Всі заяви будуть завтра (у вівторок)", - повідомила Гримська.

На запитання, чи не можна вже у понеділок записати інтерн'ю з мером, його речниця відповіла: "Ні, ніяк. Зараз я в Женеві".

Про те, що Черновецький повернувся до Києва, розповів також газеті "Сегодня" його заступник, секретар Київради Олесь Довгий. "Мер перебуває на своєму робочому місці", - сказав він.

При цьому Довгий запевнив, що Черновецький заяву про відставку не писав. "Ці чутки розпускають ті, кому вигідна дестабілізація ситуації в Києві", - сказав секретар Київради.

Співробітники КМДА повідомили виданню, що Черновецький з'явився у мерії раптово.

"Він приїхав на роботу засмаглий у другій половині дня в неділю, і в понеділок був на робочому місці до самого вечора. Автомобілі його й охорони стояли на звичному місці у внутрішньому дворі Київради", - сказав один зі співробітників апарата Київради.

Як відомо, 27 січня прем'єр-міністр Микола Азаров доручив голові Київської міської держадміністрації Олександру Попову знайти мера столиці.

"Кияни мріють, щоб він повернувся? Мріють, так? Я повідомлю обов'язково, знайдіть мера, повідомите, що кияни скучили за ним і дуже хочуть його бачити, просять якомога швидше приступити до роботи", - звернувся Азаров до Попова.

Поки доручення прем'єр-міністра так і не було виконане. 7 лютого Попов досить нервово реагував на запитання журналістів про Черновецького, не даючи відповіді, де мер.

Водночас голова КМДА заявив, що мер незабаром з'явиться на робочому місці.

Минулого тижня заступник голови Верховної Ради Микола Томенко повідомив, що за інформацією оточення Леоніда Черновецького, мер Києва написав заяву про відставку.

Також із різних джерел надходила розрізнена інформація про те, що Черновецький перебуває у Тбілісі чи Ізраїлі.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ