Попов: Будівництво на Театральній буде зупинене


Голова КМДА Олександр Попов заявляє, що будівництво по вулиці Богдана Хмельницького повинне бути зупинене у найближчі дні.

Про це він сказав під час колегії у понеділок.

"Що стосується вулиці Богдана Хмельницького біля метро Театральна - воно повинне бути припинено або сьогодні, або завтра. Там завершують роботи, як мені власники повідомили, по консервації цього об'єкта. Їхній аргумент такий - якщо зараз зупинити, можемо затопити метро", - сказав Попов.

Він попросив головного архітектора столиці Сергія Целовальника взяти це питання на особистий контроль і  перевірити, чи дійсно це може призвести до таких наслідків.

"Максимум до середи ми повинні цей об'єкт зупинити, доопрацювати юридичну сторону і рухатися далі", - сказав голова КМДА.

Він також доручив Головному юридичному управлінню та Головному управлінню містобудування та архітектури доопрацювати перелік скандальних об'єктів будівництва у столиці.

До 10 лютого ці управління повинні надати "свої висновки відносно законності початку будівництва чи виданих документів, чи виділених земельних ділянок і надати пропозиції щодо зупинення або ліквідації будівництва на цій ділянці".

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ