Попов анонсував повернення Черновецького. Доповнена



Фото з сайту ТСН
Київський міський глава Леонід Черновецький незабаром з'явиться на роботі.

Про це заявив голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов.

Відповідаючи на питання, коли буде Черновецький, він сказав: "Незабаром він з'явиться".

На питання, чи правда, що Черновецькому возять документи на підпис закордон, Попов відповів: "Я не знаю, де він, в якій країні чи в Україні він знаходиться. Він міський голова він має відповідати за свої дії. Я відповідаю за свої дії і обов'язки. Тому, якщо у вас є питання до міського глави, то задавайте їх йому".

"Тим більше, наскільки я знаю, він скоро буде у КМДА, на робочому місці", - додав він. 

Попов пояснив, що в Києві є дві юридичні особи: це Київська адміністрація і міська рада, тому питання, що стосуються мера, це питання до міської ради.

На зауваження журналістів, що трудова книжка Черновецького лежить в КМДА, Попов відповів. "Ні, не лежить в КМДА і зарплату він отримує від міської ради".

На прохання дати оцінку діям чиновника, який не з'являється на робочому місці більше, ніж півроку, голова КМДА відповів: "Я не буду це коментувати. Якщо до мене є якість питання-претензії, я відповім, але я не хочу відповідати за будь-яку іншу посадову особу. Ну це в моральному плані неправильно".

На зауваження, як він поставився б того, коли б його заступник не виходив на роботу півроку, Попов сказав: "Ну такого не може бути в принципі. Не те що півроку, а навіть півдня".

Він також додав, що відсутність Черновецького ніяк не позначається на його роботі.

"У принципі у нас різні функції, тож, на мою думку, (відсутність мера у місті) не впливає. Підписані рішення міської ради. Якихось конфліктних питань у зв'язку з його відсутністю на даний час у нас нема".

Однак, на зауваження, що, можливо, тоді Києву взагалі не потрібен мер, Попов сказав : "Обов'язково потрібен, я переконаний".

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ