У травні всі внутрішні рейси з "Борисполя" здійснюватимуться з термінала "В"


Державне підприємство "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" має намір перевести вильоти внутрішніх рейсів у термінал "В" з термінала "А" у травні поточного року.

Про це у четвер заявив начальник аеровокзального комплексу "Борисполю" Сергій Гомболевський, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"На початку літа - кінці весни в нас внутрішні рейси на виліт перейдуть у термінал "В", а термінал "А" буде працювати тільки на приліт", - сказав він.

У зв'язку із цим аеропорт продовжує переводити компанії в термінал "F", зокрема, найближчим часом свої операції в цей комплекс переведуть авіакомпанії Lufthansa, Air Arabia, "Роза Вітрів", додав Гомболевський.

Крім того, за його словами, ведуться переговори з російськими компаніями. Зокрема, S7 перейде в новий термінал з 1 березня. Діалоги з "Аерофлотом" і "Трансаеро" тривають.

Гомболевський відзначив, що на сьогодні близько 40% рейсів з аеропорту виконуються з терміналу "F".

Як відомо, термінал "F" розпочав свою роботу наприкінці жовтня 2010 року. Площа терміналу "F" становить 20,686 тисячі кв. м. Пропускна спроможність - 900 пасажирів на годину з можливістю збільшення в періоди пікового навантаження до 1500 осіб на годину.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ