Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4d490e1cd2f9f/
Українська правда
Київ

Черновецький вирішив відсидітися в Тбілісі

02.02.2011  08:56


Фото mediaua.com.ua
Мер Києва Леонід Черновецький знаходиться у Тбілісі, причому не перший день.

Про це пише "Газета по-київськи" з посиланням грузинських журналістів.

Видання відзначає, що київський міський голова зупинився в одному з найрозкішніших готелів Radisson Blu.

"Ми довідалися, що номер у пана Черновецького зарезервований до середини лютого. Він перебуває в Тбілісі один, із приватним візитом, але в супроводі численної охорони. Поводиться дуже обережно й практично ніде не буває", - сказав шеф-редактор газети The Messenger Заза Гачечіладзе.

За інформацією видання Черновецький нібито збирається інвестувати в економіку Грузії й зайнятися будівництвом готелів. Принаймні, він цікавився цим питанням.

Посол Грузії в Україні Григол Катамадзе відзначив, що не раз спілкувалися із мером Києва, і той розповідав, як любить Грузію і як багато приємних спогадів у нього пов'язано з цією країною.

"Я розповідав Леонідові Михайловичу про грузинські проекти і які зараз відкриваються можливості для бізнесу. Він уважно слухав, але не знаю, чи зважився стати інвестором", - сказав Катамадзе.

Як відомо, готель Radisson Blu - один із найрозкішніших у Тбілісі. У ньому 249 гарних номерів, але люкси відносно недорогі - до $300.

У номерах люкс окрема їдальня, офіс, конференц-зал, міні-кухня. Так що вести справи там цілком зручно, відзначає видання.

Як відомо, після призначення Попова заступником голови КМДА, Черновецький самоусунувся від влади. Столичні мешканці не бачили обраного мера вже більше, ніж півроку. У мерії подейкують, що зникнення Черновецького було санкціоноване "згори".

Джерела "Української правди. Київ" стверджували, що мер знаходиться в Ізраїлю. 

27 січня прем'єр Микола Азаров доручив голові КМДА Олександру Попову знайти мера столиці Леоніда Черновецького до 1 лютого.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.