Квитки на Євро-2012 продаватимуть лише через офіційний сайт


Квитки на матчі чемпіонату Європи 2012 року продаватимуться виключно через сайт uefa.com.

Про це у вівторок заявив голова місцевого організаційного комітету Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський, повідомляє УНІАН.

За його словами, основною метою цієї системи є захист від продажу підроблених квитків.

Загалом у продаж надійде близько 1,4 мільйона квитків на 31 матч чемпіонату. Передбачається, що близько 75% від загальної кількості квитків наявних на матчі Євро-2012 отримають футбольні вболівальники конкретних команд.

Лубківський додав, що всі квитки буде розподілено на декілька груп. Першу з них становитимуть квитки, які будуть продаватися на кожен окремий матч.

Другу групу квитків складуть перепустки, придбавши які вболівальники зможуть відвідувати матчі за участі обраної ними команди. З урахуванням конкретних потреб вболівальників пропонується два типи таких квитків: комплекти квитків на групові матчі чемпіонату і комплекти квитків на всі матчі турніру.

Але такі квитки стають недійсним, коли команда вибуває з турніру. Після цього власник комплекту отримає відшкодування вартості матчів цієї стадії, до якої не потрапила його команда.

Ще одним варіантом комплекту квитків є квитки, що дають можливість потрапити на матчі, які відбуватимуться на конкретному стадіоні.

Квитки на матчі футбольного чемпіонату Євро-2012 коштуватимуть від 30 до 600 євро.

Як відомо, фінал Євро-2012 має відбутися в Києві на стадіоні НСК "Олімпійський".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ