Блок Черновецького не задоволений підвищенням тарифів на компослуги


Представники фракції Блоку Леоніда Черновецького в Київраді висловили "глибоке занепокоєння ситуацією, що склалася останнім часом у сфері соціальної політики у Києві".

Про це йдеться в заяві фракції, повідомляє УНІАН.

Депутати переконані, що низка рішень, які були прийняті Київською міськдержадміністрацією, зокрема підвищення тарифів на компослуги, відміна гарячого харчування для дітей у школах та в  центрах соціального захисту населення, позбавлення працівників бюджетної сфери надбавок тощо, завдають нищівного удару по системі соціального захисту столиці.

Добробут киян та підтримка соціально вразливих верств населення, на думку представників фракції, "завжди були, є та залишатимуться пріоритетом для депутатів Блоку Леоніда Черновецького".

Згідно з заявою фракції, саме завдяки зусиллям депутатів блоку та міського голови у 2007 році для  малозабезпечених киян та працівників бюджетної сфери запровадили муніципальні надбавки, а  учнів шкіл забезпечили гарячим та вітамінізованим харчуванням.

Водночас, як ідеться в заяві, ініціативи Блоку Черновецького, що пропонувалися до впровадження у 2011 році, "були відхилені нинішньою адміністрацією".

"З огляду на це вважаємо безпідставними звинувачення про те, що "регулярні проблеми в Києві пояснюються шкідництвом з боку команди мера Леоніда Черновецького", йдеться в заяві.

Крім того, Блок Черновецького звертається до депутатського корпусу Київради "відкинути політичні амбіції та консолідувати зусилля заради захисту інтересів киян".

"Центром уваги має бути конкретний киянин, його соціально-економічний захист та підтримка. Задоволення будь-яких політичних інтересів та розгортання "політичних воєн" в порушення інтересів громадян є неприпустим", йдеться в заяві.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ