Вибух газу на Рогозівській був спланованим?


Постраждалі жителі будинку №1 по вулиці Рогозівській, де стався вибух газо-повітряної суміші, переконані, що вибух був спланований, а власнику квартири, де сталася надзвичайна подія, напередодні погрожували.

Про це пише "Сегодня" з посиланням на мешканців будинку.

"У Максима Хоменка, який жив у квартирі №30, були проблеми. Він набито заборгував гроші, а незадовго перед вибухом у квартирі були якісь крики. Ми думаємо, що йому кинули у вікно вибуховий пристрій - сусіди бачили, як перед вибухом від будинку тікали двоє якихось хлопців", - сказав один з мешканців.

Те, що вибух могли спланувати, підтверджує є батько Хоменка - Сергій. Мовляв, поруч із ліжком, де спав Максим, була виявлена глибока вм'ятина в залізобетонній плиті. Крім того, у легенях чоловіка лікарі не виявили газу.

"Ні я, ні мій син уночі напередодні вибуху не підключали газову плиту, так що витоку не було", - сказав батько Максима.

У міліції поки не коментують версію про спланований вибух. Кажуть, що чекають закінчення експертизи, а після того вже й буде вирішуватися питання про порушення кримінальної справи.

Як відомо, уночі 24 січня у квартирі житлового будинку в Деснянському районі стався вибух газу, внаслідок чого постраждали 5 людей.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ