Скасування пільг в київському метро - шкідництво команди Черновецького?


Рішення Київради про скасування пільг у київському метро буде скасовано.

Про це газеті "Сегодня" заявило високопоставлене джерело в адміністрації президента.

"Швидше за все, через Київраду і скасуємо", - додав він.

"За словами джерела, проблеми, які регулярно виникають в Києві, пояснюються шкідництвом з боку команди мера Леоніда Черновецького, а особливо з боку його зятя В'ячеслава Супруненка, в якого забрали приватизовану ним раніше власність", - йдеться у публікації.

"Поки Черновецький був повновладним мером, ніяких непопулярних рішень не приймалося. А зараз, коли всі шишки сиплються на Олександра Попова, рішення приймаються одне за одним", - зазначив він.

Крім того, джерело сказало, що вже дано команду відновити в повному обсязі постачання газу на київські ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6, щоб кияни не мали проблем з опаленням.

На питання про доцільність проведення перевиборів мера Києва, співрозмовник відповів: "З точки зору соціології, їх проводити можна: у Кличка - 22%, у Попова - 14%, у Тігіпка - 9%, у Тимошенко - 8%".

"Це непогані стартові позиції для глави КМДА. Але технологічно зараз проводити всю цю процедуру через парламент небажано. Тому питання на порядку денному не стоїть", - сказав він.

Як відомо, раніше КП "Київський метрополітен повідомив, що з п'ятниці 28 січня буде скасовано безкоштовний проїзд для пенсіонерів та інвалідів у київському метрополітені.

Водночас заступник глави КМДА Руслан Крамаренко заявив, що громадяни усіх пільгових категорій їздимуть у метро безкоштовно.

Газета "Сегодня" входить у холдинг СКМ Ріната Ахметова.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ