Будинок на Рогозівській,1, відремонтують до червня



Фото "Газети по-київськи"
Мешканці будинку на вулиці Рогозівській, 1 у Дніпровському районі міста, де стався вибух газу, повернуться у відремонтовані квартири в червні цього року.

 Такого висновку дійшла комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яку очолив перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак, повідомляє прес-служба мерії.

Уже проведено попереднє обстеження технічного стану житлового будинку та визначено, що 16 квартир потребують відселення.

"Ніхто з потерпілих не залишиться просто неба. Сьогодні фактично відселено 7 родин. З усіма іншими працює комісія, створена при районній держадміністрації. Мешканцям пропонують варіанти тимчасового проживання", - сказав Мазурчак.

За його словами, кошти на капітальний ремонт квартир будуть виділені з резервного фонду міста.

"Ми розуміємо критичність ситуації, що склалася та намагаємося максимально допомогти мешканцям зазначеного будинку. Йдеться не тільки про фінансову допомогу, а й про перевезення меблів, надання медичної допомоги та вирішення поточних питань. Більш того, у житлово-експлуатаційній організації Дніпровського району буде виділено кімнату для зберігання майна, яке після ремонту мешканці знову відвезуть до своїх квартир", - додав чиновник.

Раніше Мазурчак заявляв, що ремонт у будинку по вул. Рогозівській, 1, який постраждав від вибуху газу, провести до кінця поточного року.

Як відомо, уочі 24 січня у квартирі житлового будинку в Деснянському районі стався вибух газу, внаслідок чого постраждали 5 людей.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ