Метрополітен швидко передумав брати гроші з пенсіонерів


Безкоштовний проїзд для пенсіонерів та інвалідів, а також інших соціально незахищених категорій пасажирів, у Київському метрополітені не скасовано.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби КП "Київський метрополітен".

"Станом на 28 січня 2011 року залишається чинним Перелік категорій громадян, яким відповідно до нормативно-правових актів України надається право безоплатного проїзду в метрополітені", йдеться в повідомленні.

Як відомо, 27 січня метрополітен повідомив, що з 28 січня буде скасовано безкоштовний проїзд для пенсіонерів та інвалідів у київському метрополітені. Згідно з повідомлення, надалі право користуватися безкоштовним проїздом у метрополітені мали тільки ветерани праці України, діти війни, інваліди по зору та з ураженням опорно-рухового апарату 1,2 груп та їх супроводжуючі.

Згодом у Блоці Кличка заявили, що депутати Київради під час обговорення проекту бюджету столиці на 2011 рік не підтримували норму про скасування безплатного проїзду в метрополітені для пенсіонерів. 

У п'ятницю зранку прес-служба мерії розповсюдила повідомлення, що безкоштовний проїзд для пенсіонерів та інвалідів у київському метрополітені скасовано не буде.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ