Будинок, де вибухнув газ, готують до заселення. Фото

28.01.2011  09:09

1 2 3 4 5 6 7
З фасадної сторони будинку вже прибрали "милиці"
У будинок №16 по вулиці Червоноткацькій у Києві, який у 2005 році постраждав від вибуху газу, за кілька місяців планують заселити мешканців.

У четвер працівники КП "Спецжитлофонд", яке виконує капремремонт будинку, завершували роботи зі зняття підпірних конструкцій, які були встановлені після вибуху.

Крім того, у двох постраждалих під'їздах повністю замінили вікна і балконні двері на металоплатикові.

За словами начальника Головного управління надзвичайних ситуацій Віталія Пшеничного, наразі є всі підстави, зщоб зняти підпірні конструкції.

"Там є план реконструкції. Виконали роботи з укріплення будинку, тож є всі підстави прибрати ці арки", - сказав він.

Цю ж інформацію підтвердив і представник "Спецжитлофонду" Андрій Перегуда.

"Працівники виконали всі необхідні роботи для підсилення будинку. Підпірки прибрали. Наразі займаємося оздобленням квартир всередині", - сказав Перегуда.

Він зазначив, що на виконання цих робіт потрібно трохи більше місяця, тож наприкінці весни мешканці зможуть повернутися в свої квартири.

P.S. До слова, у КП "Спецжитлофонд" "Українській правді. Київ" заявили, що відтепер будь-яку інформацію надають тільки через письмовий запит через прес-службу КМДА. Схоже, вказівка голови КМДА Олександра Попова "не спілкуватися зі ЗМІ" поширилася не лише на чиновників мерії та районних адміністрацій, а й на комунальні підприємства.

Українська правда. Київ

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ