Мерія обіцяє киянам покращення життя, а ЖЕКи лякає звільненнями


Столична влада обіцяє, що вже найближчим часом кияни мають відчути покращення обслуговування в комунальній сфері. Адже підвищення тарифів на компослуги повинно підняти якість їх надання та відповідальність обслуговуючих організацій.

Про це під час наради з заступниками голів райдержадміністрацій, керівниками комунальних підприємств та ЖЕКів заявив перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак.

"Ми разом повинні зламати стереотип, який склався у киян, про житлово-експлуатаційні організації. Пам'ятайте: ви обслуговуєте мешканців будинків", - сказав Мазурчак, якого цитує прес-служба мерії.

Він зауважив, що керівникам ЖЕКів необхідно підсилити кадрову роботу у всіх напрямках.

"Відтепер за відпрацювання кожної скарги відповідатиме конкретна посадова особа. А тих, хто ігноруватиме звернення громадян, буде звільнено", - сказав чиновник.

Крім того, Мазурчак доручив начальникам житлово-експлуатаційних організацій паспортизувати житловий фонд столиці. На кожний будинок в обов'язковому порядку ЖЕКам необхідно завести карточку і вписувати в неї перелік реально виконаних робіт з утримання цього будинку.

"Картотека повинна бути прозора та доступна для киян, щоб вони у будь-яку мить мали змогу ознайомитись з цим документом та дізнатися, які комунальні послуги вони отримують за свої гроші", - сказав перший заступник голови КМДА.

Він підкреслив, що сьогодні є всі передумови для того, щоб кияни вже найближчим часом відчули покращення в комунальній сфері обслуговування.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ