"Бориспіль" посилив заходи безпеки


В аеропорту "Бориспіль" уведено додаткові заходи безпеки, спрямовані на упередження скупчення великої кількості людей в аеровокзальних комплексах, привокзальних площах аеропорту.

Задля цього залучено додаткові підрозділи лінійного відділу внутрішніх справ, задіяно підрозділи "Беркут" для забезпечення громадського порядку, повідомляє прес-служба аеропорту.

Доступ на територію терміналів та привокзальних площ обмежено.

Кінологічна служба комплексу авіаційної безпеки аеропорту здійснює додаткове патрулювання привокзальних площ та терміналів. Посилено заходи безпеки в пунктах контролю на авіаційну безпеку.

З огляду на введення додаткових заходів безпеки керівництво аеропорту просить пасажирів виявляти пильність та повідомляти про небезпечні речі, особливо ті, що залишені без нагляду.  

"Будьте уважні та не приймайте від сторонніх людей їхні речі на тимчасове зберігання. Із усіх питань щодо забезпечення громадського порядку просимо звертатися до співробітників аеропорту та представників правоохоронних органів, що знаходяться на його території", повідомили в прес-службі "Борисполя".

Як відомо, в 24 січня о 16.32 за московським часом в аеропорту Домодєдово терорист-смертник підірвав вибухівку.

У результаті 35 осіб загинули, ще 180 постраждали.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ