У Попова кажуть, що не збираються продавати комунальні кінотеатри



Фото relax.ua
Начальник Головного управління культури КМДА Світлана Зоріна заявляє, що діючі кінотеатри "Росія", "Ленінград" та "Лейпциг", залишаться у комунальній власності.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Хочу запевнити киян, що кінотеатри, які працюють та забезпечують культурні потреби мешканців міста, ніхто продавати не збирається. У Програмі приватизації їх немає. Тому я хочу наголосити, що всі ці страйки, якими погрожують керівники кінотеатрів більш схожі на провокацію", - сказала Зоріна.

За її словами, зараз у директорів кінотеатрів "Росія", "Ленінград" та "Лейпциг" закінчилася дія контрактів (ці керівники були призначені на посади 5 років тому на умовах контракту), однак "закінчення контракту керівника не означає закриття чи продажу підприємства".

Зоріна наголосила, що згідно зі змінами у законодавстві та інструктивних документах КМДА, сьогодні начальник Головного управління культури не має повноважень продовжувати терміни дії контрактів або призначати нових директорів кінотеатрів своїм наказом, оскільки це в компетенції голови КМДА.

"Головне управління культури завчасно попередило директорів кінотеатрів "Росія", "Ленінград", "Лейпциг" про подальше звільнення у зв'язку із закінчення термінів дії їхніх контрактів. До призначення в установленому законом порядку їм запропонували роботу на умовах тимчасового виконання обов'язків. Але на зустріч для вирішення організаційних питань, що була призначена на 20 січня 2011, директори вказаних кінотеатрів не з'явились", - сказала Зоріна, додавши, що про причини неявки їй невідомо.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ