Інформатику-педофілу світить 8 років тюрми



Фото "Газети по-київськи"
У п'ятницю в Голосіївському райсуді продовжили слухати справу Сергія В. - учителя інформатики зі столичної школи, якого обвинувачують у педофілії.

Суд проходить у закритому режимі. Наразі відбулося п'ять засідань, пише "Газета по-київськи" з посиланням на матір одного з учнів Віру Шевченко.

"Учитель за цей час похудле й змарнів (він сидить у Лук'янівському СІЗО). Суд вислухав чотирьох постраждалих дівчаток, показання, які вони дають на суді, не завжди збігаються з тим, що діти говорили в міліції. Наприклад, першокласниця, яка раніше стверджувала, що вчитель поправляв їй сукню, суддям раптом сказала, що він її регулярно торкав за різні місця", - сказала Шевченко.

Представники батьківського комітету переконані, що суддя Дмитро Валігура слухає справу упереджено.

Так, за словами Шевченко, вчителя захищають чимало батьків, колег і учнів, але суддя Дмитро Валігура вибрав тільки вчительку молодших класів і одну ученицю.

"Вони захищали педагога, але, як мені розповідали - суддя відкрито говорив, що свідки захисту брешуть, і вчитель однаково сяде на 8 років", - додала жінка.

Тим часом у прокуратурі Голосіївського району переконані, що інформатик винний, і вважають, що заяви про нечесність суду - просто спосіб захиститися від "сороміцької" статті.

Наступне засідання призначене на 28 лютого, відзначає видання.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ