Попов затвердив нову структуру апарату КМДА


Голова КМДА Олександр Попов підписав розпорядження, яким затвердив нову структуру апарату Київської адміністрації.

Так, апарат складатиметься із 10 управлінь, 11 відділів та 2 секторів, повідомляє прес-служба мерії.

Зокрема до структури апарату КМДА входить Управління організаційного забезпечення голови КМДА (патронатна служба), Управління організаційного забезпечення першого заступника голови КМДА, Відділ організаційного забезпечення діяльності заступників голови КМДА, Відділ організаційного забезпечення діяльності заступника керівника апарату КМДА.

А також управління документального забезпечення, кадрової роботи і нагород, міжнародних зв'язків, організаційної роботи, з питань звернень громадян, з питань правоохоронної роботи, запобігання та протидії корупції, Контрольне управління та юридичне.

До структури апарату КМДА входять відділи фінансового забезпечення та звітності, координації роботи проектних і будівельних організацій, інформаційного забезпечення (прес-служба), з питань мобілізаційної роботи, регіональний відділ адміністрування Державного реєстру виборців, а також    сектор режимно-секретної роботи та сектор забезпечення роботи адміністративної комісії.

За словами Попова, реорганізація апарату КМДА, це ще один крок у напрямку оптимізації роботи міської влади.

Також він наголосив, що для того, аби уникнути дублювання функцій підрозділами апарату у тижневий термін мають бути розроблені та подані на затвердження структури управлінь і відділів та штатний розпис апарату.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ