Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4d343654de6b7/
Українська правда
Київ

Кияни вийдуть на захист Жовтневої лікарні

17.01.2011  13:30

18 січня у Києві пройде акції протесту проти корупційних рішень суддів щодо виділення землі під незаконне будівництво.

Акція спрямована проти руйнування визначних пам`яток історії та культури у столиці, повідомляють організатори.

"Сьогодні, злочинне знищення об'єктів духовно-культурного спадку українського суспільства досягла критичної межі. Майже щодня надходить інформація з "гарячих точок" міста, в яких за допомогою суддівських рішень, забудовники отримують право на відверту наругу над пам'ятками історії та архітектури", - наголошують активісти.

"Свіжий приклад корупційних дій суддів - знищення території Олександрівської лікарні і меморіального дендрологічного парку Богомольця, які знову стали можливими завдяки неправомірному рішенню судді ВГСУ С.Мирошніченко", йдеться в повідомленні.

Акція розпочнеться о 10.00 біля центральних воріт лікарні на розі вулиць Мечнікова і Шовковичної. Громадяни з транспарантами та гаслами піднімуться по тротуару вул. Шовковичної до пролому в стіні Олександрівської лікарні, зруйнованій робітниками будівельної компанії ТОВ "Житло-Буд", де буде проведено короткий мітинг.

Після цього учасники акції прийдуть на вул. Банкову, 11 для проведення театралізованої акції - передачі письмових пропозицій щодо боротьби з корупцією в українських судах представникам адміністрації президента.

Активісти запрошують усіх небайдужих приєднатися до акції та виявити свою свідому громадянську позицію

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.