Влада готує сюрприз автомобілістам: перериють 17 вулиць


Для забезпечення своєчасного введення об’єктів, що будуються до Євро-2012, від підстанції "Московської" до "Олімпійської" до кінця 2011 року прокладуть кабельні лінії 110 кВ. 

Про це йдеться у відповідному розпорядженні КМДА, повідомляє прес-служба мерії.

Згідно з документом, прокладання кабельної лінії відбуватиметься з розриттям проїжджої частини та тротуарів вулиць М. Грінченка, Ямської, Тельмана, Горького, Володимиро-Либідської, Щорса та Літньої. 

А також провулка Лабораторного, Червоноармійського з перетином провулку Лабораторного, вулиць Щорса, Літньої, Предславницької, Барбюса, Боженка, Червоноармійської, Горького, М. Грінченка, Тельмана, Байкової, Кіровоградської.

Замовником робіт виступає ДП "Національний спортивний комплекс "Олімпійський". Роботи виконуватиме ТОВ "Київська енергетична будівельна компанія".

У період виконання робіт, ТОВ "Київська енергетична будівельна компанія" розробить та погодить з УДАЇ ГУ МВС міста схему організації руху транспорту та пішоходів. 

Для безпечного проходу пішоходів виконавець встановить дорожні знаки, огородження, пішохідні містки та забезпечить освітлення у необхідних місцях, обіцяють у прес-службі мерії.

"Закінчити прокладання кабулю планується у грудні 2011 року, покриття проїжджої частини після цього буде повністю відновлено", наголосили в КМДА.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ