На Старий новий рік на Майдані смалитимуть "фабриканти" та "Х-ФАКТОР"



zakarpattya.net.ua

Свято під назвою "Світлі спогади старого року або Побачення з героями телебачення" розпочнеться 13 грудня о 20 годині на Майдані Незалежності.

На гостей свята чекають виступи учасників шоу "Х-ФАКТОР" (гурт "Діти капітана Гранта", Олександр Кривошапко), телешоу "Народна зірка" (Міла Нітіч, Петро Чорний і Олена Яловик), телешоу "Хто проти блондинок" (Мята), фіналістки міжнародного телеконкурсу "Євробачення" співачки Альоші, повідомляє прес-служба КМДА.

Також кияни побачать переможців телешоу "Шанс" Інни Воронової та Віталія Козловського, фіналіста шоу "Зірка+зірка" Івана Дорна, переможців проекту "Свіжа кров" гурту "FUNK-U". Візьмуть участь у концерті і фіналісти "Фабрики зірок. Суперфінал" Ольга Цибульска, Еріка та Брати Борисенки. Також кияни побачать виступи фіналістів шоу "Танцюють всі" та "Україна має талант!".

Триватиме концерт до 23:00 і завершиться святковим феєрверком.

Варто зазначити, що за наявності великої кількості глядачів на центральні площі столиці працівники ДАІ передбачили тимчасове перекриття руху транспорту вулицею Хрещатик на ділянці від вулиці Інститутської до вулиці Городецького з 20 до 23 години.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ