У Попова вирішили взятися за бювети


Київська міська держадміністрація доручила КП "Київкомунсервіс" погодити з Головархітектури місця розміщення тимчасових споруд та пунктів розливу питної води, обладнаних блочною водоочисною установкою.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні КМДА, повідомляє прес-служба мерії.

Також КП "Київкомунсервіс" зобов'язаний надати Головному управлінню економіки та інвестицій перелік об'єктів бюветного господарства столиці, що потребують залучення інвестицій, та пропозиції до умов проведення відповідних конкурсів із залучення інвесторів.

Крім того, профільне підприємство повинно вжити заходів щодо оформлення права постійного користування земельними ділянками, які необхідні для обслуговування бюветних комплексів.

Після встановлення пунктів розливу питної води Державна санітарно-епідеміологічна служба забезпечить контроль якості вихідної води згідно з Державними нормами і правилами, йдеться в повідомленні.

У мерії переконані, що виконання зазначених заходів "дозволить безперебійно забезпечити мешканців якісною артезіанською водою, створити умови для відновлення функціонування та утримання бюветів, а також посилить контроль та відповідальність за їхній санітарний і технічний стан".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ