КМДА продовжує зачищати набережну Дніпра


Набережну Дніпра звільнять не тільки від плавучих готелів, але й інших малих малих архітектурних форм.

Про це заявили у прес-службі КМДА.

Всі плавучі ресторани уздовж Набережного шосе у столиці прибрано ще у листопаді 2010 року. Їх демонтували за результатами перевірки, яку проводила спільна комісія Міністерства транспорту та зв'язку, Київської прокуратури та інституту "Річтранспроект".

"Фахівці дійшли висновку, що плавучі готелі та ресторани, пришвартовані до набережної Дніпра, руйнують її опори. Більш того, погіршується якість води і дно річки, куди зливалися відходи цих закладів", - йдеться в повідомленні.

Власники об'єктів, які порушили правила благоустрою міста, отримали приписи щодо утримання прилеглої території. Проте вони знехтували ними.

"Ми збираємо неприбране майно та відвозимо його на відповідні склади, що, безпосередньо, входить в наші обов'язки. Такого хаосу, який був раніше більше не буде", - зауважив начальник Головного управління контролю за благоустроєм Сергій Садовой.

"Київ готується до Євро-2012 і Набережне шосе повинне відповідати високому рівню. Ми змусимо власників утримувати свою територію у належному стані", - додав він.

Комунальне підприємство "Київблагоустрій" демонтує та вивозить малі архітектурні форми  з гідротехнічної споруди Набережного шосе, які облаштовані без отримання відповідних дозволів на їх встановлення.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ