Дві жінки постраждали від бурульок


 

Дві мешканки столиці в один день одержали травми через шматки криги, що впали з дахів будинків. 

Про це пише "Комсомольська правда в Україні".

Перший випадок відбувся в дворі будинку по вулиці Максима Берлінського, 18/7. 75-літня пенсіонерка Лідія Довгодько вийшла надвір, щоб вигуляти собаку.

"Коли я проходила під балконом другого під'їзду, на мене звалився шматок льоду, - згадує жінка. - Я відчула сильний удар по голові й упала. Біль був жахливий, я спробувала піднятися, але не змогла. До мене підбігли діти, вони кричали: "Бабуся, у вас же кров! Не піднімайтеся, ми викличемо швидку допомогу!". 

Лідію Пилипівну доставили у відділення нейрохірургії Лікарні швидкої допомоги. Лікарі наклали їй шви й відпустили додому. А наступного дня до неї прийшли співробітники ЖЕК №1013, на балансі якого знаходиться будинок, і благали не подавати в суд. Жінка погодилася. У той же день небезпечні місця навколо удома відгородили червоними стрічками.

Ще один подібний інцидент стався на Печерськом спуску, 15. 31-літня мати-одиначка Лариса Тимченко, до речі, співробітниця жеку, прибирала прибудинкову територію. Їй допомагав один із синів. На Ларису раптом впала брила криги, яка збила її з ніг. Жінці поталанило - удар припав не на голову, а по попереку. 

Жінка викликала швидку. Лікарі сказали, що у неї забиття.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ