ЦУМ закриють на реконструкцію вже влітку



Фото homo-creativus.info

На початку весни компанія "ЕСТА Холдинг" закінчить розробляти концепцію реконструкції столичного Центрального універмагу, перебудову магазину планують розпочати вже влітку.

Днями орендарів попередили про те, що за кілька місяців у ЦУМі розпочнуться роботи, пише "Газета по-київськи".

Знають про майбутні зміни і продавці, невідомо тільки, чи залишаться вони на своїх робочих місцях.

"Зараз усі підшуковують торгові площі в інших місцях. Ремонт буде капітальний. Зрозуміло, що ніхто в цей час в універмазі працювати не зможе. Чи повернемося сюди після реконструкції – невідомо", - кажуть продавці. 

Тим часом ріелтори кажуть, що після реконструкції в ЦУМі, швидше за все, з'являться торгові приміщення класу "А". У зв'язку з цим збільшиться не тільки орендна плата, але і вартість товарів. 

Закінчення реконструкції заплановане на 2012 рік. Подейкують, що від будівлі ЦУМу залишаться тільки зовнішні стіни.

Як відомо, на початку грудня Антимонопольний комітет дозволив компанії "ЕСТА Холдинг", що входить до групи компаній СКМ Ріната Ахметова, купити 39% акцій ЦУМу (будинок 1939 року будівництва і є пам'ятником архітектури). 

Нові господарі відразу пообіцяли зробити грандіозний ремонт всередині магазину. чить розробляти концепцію реконструкції. За одним із варіантів – замість ЦУМу з'явиться торговий центр за прикладом знаменитого лондонського "Херродс", де можна купити все - від кулькової ручки до яхти. 


powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ