Київ визначився, куди дівати зібраний з вулиць сніг


Для забезпечення своєчасного прибирання снігу з автомобільних доріг та тротуарів у столиці визначено додаткові майданчики для складування снігу.

Про це йдеться у розпорядженні Київської міської державної адміністрації, повідомляє прес-служба мерії.

Документом затверджений перелік майданчиків у 6-ти районах міста. 

Так, у Дарницькому районі такий майданчик розташовано по вулиці Чернігівська, 2, у Дніпровському районі сніг складатимуть на пустирі на проспекті Генерала Ватутіна, на пустирі на розі вулиць Березняківської і Дніпровської набережної та в урочищі Рибне.

В Оболонському районі відповідні майданчики визначені на вулиці Прирічній та на пустирі транспортної розв’язки біля Московського мосту (правосторонній з’їзд з вул. Набережно-Рибальської на Московський міст).

У Печерському районі сніг вивозитимуть та складатимуть на бульварі Дружби народів, 15, Набережно-Печерській дорозі, 2 та на вулиці Підвисоцькій.

У Святошинському районі зібраний сніг складатимуть на парних сторонах вулиць Якова Качури та Проектної, вул. Миру, проспекті Перемоги, 135 – 137.

У Солом’янському районі такий майданчик розташований на пустирі між вулицями Колосковою та Радченка, а у Шевченківському районі комунальники складатимуть сніг біля залізничного мосту, що на вулиці Байковій.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ