За перші дні нового року у Києві травмувались 1386 людей


Упродовж святкових днів (1-3 січня) у столиці зареєстровано 1386 звернень громадян до травмпунктів, з них 205 - з приводу ожеледиці.

Про це розповіли у Головному управлінні охорони здоров'я КМДА, повідомляє прес-служба мерії.

Також було виконано 3 виїзди з приводу відмороження та переохолодження.

У мерії наголосили, що кияни та гості міста будуть забезпечені медичною допомогою і на Різдвяні свята.

"У лікувальних закладах відбуватиметься безвідмовний прийом громадян та надання екстреної медичної допомоги незалежно від місця реєстрації та проживання. Передбачені резерв вільних ліжок, проведення консультацій, консиліумів, запас життєво необхідних лікарських засобів", повідомили у прес-службі.

Отримати інформацію про місцезнаходження пунктів та консультації лікарів-спеціалістів, можна за телефонами: 103, 15-03, 109. Також цілодобово працює консультативно-інформаційна служба "Здоров'я" - порада лікаря за телефоном 15-83.

У разі виникнення конфліктних та надзвичайних ситуацій з медичних питань необхідно звертатись за телефоном "гарячої лінії" 278-4191.

Головне управління охорони здоров'я міста Києва радить киянам бути уважними на дорогах, не використовувати петарди, дотримуватись правил протипожежної безпеки, не зловживати алкогольними напоями, не переохолоджуватись.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ