Плавучі ресторани і готелі запрацюють після нового року



Фото Ліги
Ресторани та готелі, яких відшвартували з Набережної Дніпра, не зникли, а просто перепливли на іншу сторону річки. Незабаром вони відновлять свою роботу, пише Ліга.

Так, "Перлина Дніпра" поки що влаштувалася недалеко від Микільської Слобідки.

За словами PR-директор мережі ресторанів "Козирна карта" Наталі Лур'є, частина ресторанів зараз перебуває біля Жукового острова й моста Патона, згодом їх перевезуть на нові місця.

"Розглядаються різні варіанти в Києві. Може, це буде Русанівська набережна, може, ближче до Гідропарку або до моста Патона. Усі ресторани відновлять роботу після Нового року", - сказала Лур'є.

Арт-готель "Баккара", який покинув набережну останнім, уже освоюється на новому місці. Для нього будують власний причал біля берегів Гідропарку, метрів за 200 від моста Метро, повідомила директор арт-готелю Ольга Тулімова. 

"Баккара" зупинився у новому місті 

На питання, чи погоджене будівництво, директор закладу відповіла: "Весь план з переходу й встановлення судна, у тому числі й місце швартування, погоджене з усіма.

Під арт-готель готують укріплення неподалік від мосту Метро 

Однак у Головному управлінні містобудування, архітектури й дизайну міського середовища КМДА уперше про це почули від журналістів.

"З нашим управлінням нічого не погоджували. Можливо, документи в процесі підготовки", - заявила прес-секретар управління Марина Шаповал.

Про те, що буде з набережною, яку залишили дебаркадери, - поки невідомо. У транспортній прокуратурі столиці затверджують, вона використовуватиметься винятково як берегоукріплювальне спорудження. Однак власники відбуксованих дебаркадерів переконані, що Набережне шосе (між Поштовою площею й мостом Метро) звільнили для "своїх".

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ