Київ витратить майже 3 мільярди на підготовку до Євро-2012



Фото ebpo.com.ua
У міському та державному бюджетах передбачені значні кошти на підготовку до Євро-2012. Зокрема, з держбюджету місто отримає 2,4 мільярда гривень субвенцій, з міського бюджету 564,7 мільйона гривень.

Про це заявив заступник голови КМДА Руслан Крамаренко, повідомляє прес-служба мерії.

"Для районних адміністрацій передбачені 60 мільйонів гривень на ремонт фасадів житлових будинків у 1,5 кілометровій зоні навколо НСК "Олімпійський". Також буде виділено 13,1 мільйона гривень на забезпечення підготовки та перепідгоготовки у вищих навчальних закладах стюардів, волонтерів, працівників сфери обслуговування, медиків та правоохоронців", - сказав чиновник.

Крамаренко наголосив, що одним з важливих напрямків діяльності міської влади є розвиток транспортної інфраструктури столиці та покращення транспортного обслуговування мешканців і гостей міста під час Євро-2012.

Так, у 2011 році планується продовжити будівництво Куренівсько-Червоноармійської лінії метро, а саме будівництво станції "Виставковий центр".

"На ці потреби з міського бюджету виділено 20 мільйонів гривень, та ще 550 мільйонів грвиень з державного (на виконання функцій столиці)", - сказав Крамаренко.

На продовження будівництва Подільського моста з міського бюджету буде виділено 60 мільйонів гривень, на завершення будівництва тролейбусної лінії від Амурської площі до вул. В. Касіяна - виділять 20 мільйонів гривень, а на реалізацію проекту "Міська електричка" - 600 тисяч гривень з міського бюджету та 35 мільйонів з державного.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ