Попов зустріне новий рік на Майдані, а Черновецький в ресторані на Печерську



Фото TabloID
Мер Києва Леонід Черновецький, який майже місяць був у Європі, повернеться на Новий рік у Київ. Про це пише "Сегодня" з посиланням на джерела з оточення градоначальника.

"Його дружина Аліна, яка теж довго була за кордоном, уже повернулася", - сказав співрозмовник, додавши 31 грудня родина, швидше за все, збереться у своєму улюбленому ресторані на Печерську.

Голова КМДА Олександр Попов також залишиться в Києві на новий рік. Зокрема, ніч з 31 грудня на 1 січня проведе на Майдані, де привітає киян зі святом.

Також одна з помічниць Попова відзначила, що, можливо, чиновник на день виїде з родиною до Комсомольська, щоб привітати маму й рідних зі святами.

А от нещодавно одружений секретар Київради Олесь Довгий поїде на новий рік з Києва.  

"Святкувати будемо вдома, у мами (вона живе в Горенці під Києвом). На столі неодмінно буде олів'є. Готувати новорічний стіл будуть всі разом - мама, сестра й дружина", - сказав він.

На Різдво Довгий з дружиною поїдуть у Львів до бабусі Олеся.

"У нас традиція збиратися разом на Різдво. Обов'язково молитва й кутя, 12 пісних страв на столі. А вранці, коли закінчиться піст, ми спільно готовимо що-небудь смачненьке", - сказав секретар Київради.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ