Міст на Троєщину відкриють в наступному році



Фото www.skyscrapercity.com
Подільсько-Воскресенський мостовий перехід здадуть в експлуатацію у 2011 році.

Про це на прес-конференції 29 грудня заявив голова КМДА Олександр Попов.

"У добудову Подільського моста на наступний рік планується інвестувати 1 мільярд 600 мільйонів гривень. Це означає, що в наступному році ми збудуємо і сам мостовий перехід, і автомобільну дорогу, яка дозволить зв'язати  ту частину лівого берега з центром", - сказав Попов.

За словами голови КМДА, частина з цих коштів буде виділена з міського бюджету, частина - це субвенції держбюджету. Також додаткові кошти вилділить Кабмін.

"Вчора (28 грудня) за участю прем'єра була підтримана така наша пропозиція - додаткові кошти на цей об'єкт будуть виділені", - сказав Попов.

Він наголосив, що запуск цього проекту є дуже важливим для міста, бо в наступні роки він буде задіяний в реалізації інших проектів, зокрема будівництвом метро на Троєщину.

Крім того, за словами чиновника, у 4 кварталі наступного року, відбудеться запуск першого потягу по кільцевому маршруту міської електрички.

"З бюджету міста ми виділяємо близько 50 мільйонів гривень для того, щоб бути учасниками цього проекту і капітальні вкладення плануються "Укрзалізницею". Тому у 4 кварталі наступного року, я думаю, що в нас вже пройде перший потяг", - сказав Попов.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ