Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4d1b017b2005c/
Українська правда
Київ

Присяжнюк розказав, коли почнуть зносити хрущовки

29.12.2010  10:38


Фото Української правди. Київ
Старі хущовки почнуть зносити після прийняття Житлового кодексу.  

Про це заявив перший заступник начальника КО "Інститут Генерального плану Києва" Василь Присяжнюк, пише Кіevpress.net з посиланням на Лігу.

"Про реконструкцію "хрущовок" можна буде говорити, як тільки буде прийнятий Житловий кодекс", - заявив він.

За словами чиновника, для реалізації цього проекту будуть залучатися інвестори: "Інвестори, які готові вкладати в це гроші, уже є. Це українські інвестори разом з іноземними"

У свою чергу головний архітектор Києва Сергій Целовальник відзначив, що зношеність будинків, які будувалися в 60-ті роки минулого століття, становить близько 50%. 

"Конструктивно вони поки не прийшли в непридатність, але інженерні комунікації перебувають у жалюгідному стані, а планування не відповідає сьогоднішнім вимогам", - відзначив він.

Як відомо, раніше перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак заявляв, що знесення "хрущовок" у Києві може початися вже в наступному році. 

За його словами, знесенню підлягає мікрорайон Соцмістечко, Лісовий масив, масив Микільської Борщагівки, Відрадний, вул. Щербакова, вул. Маршала Гречка, вул. Ризька, вул. Щусєва, вул. Теліги, просп. 40-ліття Жовтня, бульвари Лихачова й Дружби Народів, вул. Осиповського та вул. Макіївська.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.