Київ отримає новий план розвитку наприкінці 2011 року


Генеральний план розвитку Києва до 2025 року планується затвердити на сесії Київраді й у Кабінеті міністрів наприкінці 2011 року.

Про це на прес-конференції у вівторок повідомив начальник ДО "Інститут генерального плану Києва" Сергій Броневицький, пише "Газета по-київськи" з посиланням на УНІАН.

За його словами, у травні 2011 року планується винести на громадські слухання загальні положення генплану столиці, а також стратегію економічного розвитку Києва.

Броневицький додав, що розробка концепції завершена й сьогодні йде робота над генеральним планом.

А в 2011 році планується розпочати роботу зі створення містобудівного кадастру, а також розробити план зонування центральної частини Києва, наголосив начальник "Інституту генплану Києва".

Броневицький також відзначив, що вартість розробки генплану столиці становить 23,4 мільйона гривень.

Раніше планувалося в першому кварталі 2011 року винести генплан на державну експертизу й провести громадське обговорення документа, а в першому півріччі 2011 року - винести документ на затвердження сесією Київради й Кабміном.

Розробку нового генерального плану розвитку Києва до 2025 року планувалося завершити до кінця першого кварталу 2011 року.

Замовником генплану Києва до 2025 року виступає Головне управління містобудування й архітектури КМДА, генеральним підрядником - ДО "Центр містобудування й архітектури".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ