У "Борисполі" кажуть, що працюють в штатному режимі


Незважаючи на складні погодні умови, аеропорт "Бориспіль" працює в штатному режимі. Злітно-посадкові смуги очищуються методом патрулювання.

Аеропорт може приймати та відправляти всі повітряні судна, повідомили у прес-службі "Борисполя".

"Для очищення перонів та злітно-посадочних смуг від снігових валів задіяна необхідна техніка: 11 машин "Джет -Брум", 6 тракторів, 2 машини МДК. Підготовлені для роботи шнеко-роторні очисники для відкидання снігу на відстань до 50 метрів, працює  7 машин "Елефант" для антикригової обробки посадочних смуг", - повідомила прес-секретар аеропорту Оксана Ожигова.

Вона додала, що затримування рейсів на приліт відбувається з причини складних погодних умов в аеропортах відправлення та з інших технічних причин, пов'язаних із роботою авіаперевізників.

"На відправлення ситуація знаходиться повністю під контролем. Забезпечується антикригова обробка повітряних суден всіх рейсів на відліт згідно з черговістю та регулярністю відправлення.

Усі служби аеропорту "Бориспіль" докладають максимальних зусиль, щоб у передсвяткові дні усі пасажири були відправлені вчасно", - сказала Ожигова.

Українська правда. Київ

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ