Працівники зоопарку так і не дали горилі подарований телевізор


Пройшло три тижні з моменту, коли небайдужа киянка Людмила подарувала горилі Тоні з Київського зоопарку новенький телевізор, однак дарунок досі не дійшов адресата.

Про це пише "Комсомольська правда".

Видання кілька разів телефонувало у звіринець, але щоразу їм називали чергову причину затримання встановлення телевізора - то робітники готують конструкцію під телевізор, то потрібен висновок фахівців-зоологів.

Однак, як відомо, ідею знайти телевізор для тварини запропонували самі ж співробітники зоопарку. 

Сама Людмила, яка, виявляється, укомплектувала телевізор ще й DVD-плеєром теж здивована.

"Мені самій дивно, що телевізор так і не підключили, хоча обіцяли зробити це в дуже короткий термін. Все-таки я сподіваюся, що ідею доведуть до завершення, як обіцяли, і Тоні стане веселіше жити", - сказала жінка.

 У зоопарку кажу, що випросили телевізор і стали вивчати досвід інших звіринців світу.

"Зараз фахівці вивчають досвід інших зоопарків світу. Після цього будуть підібрані програми. Спочатку горилу потрібно привчити дивитися фільми по кілька хвилин, збільшуючи час сеансу до двох годин, щоб не нашкодити психіці тварини, адже Тоні вже старий", - сказали у КП "київський зоопарк". 

Тим часом директор Ялтинського зоопарку Олег Зубков каже, що горили й шимпанзе можуть годинами дивитися телевізор, і для цього їм не потрібно ніякої підготовки.

"Від цього їм не буде ніякої шкоди. На Заході цим тваринам навіть дають пульти, і вони із задоволенням самі вибирають собі програми. Особливо люблять еротичні", - сказав він. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ