На новий рік метро працюватиме до 3.30 ночі


КП "Київський метрополітен" 31 грудня з 20.00 збільшить кількість пар поїздів на лініях метро, а в новорічну ніч працюватиме до 3.30 ночі.

Таке рішення прийнято для забезпечення комфортного перевезення киян та гостей міста на період новорічних та різдвяних свят, повідомили у прес-службі КМДА.  

Крім того, 31 грудня з 20.00 КП "Київпастранс" збільшить кількість рухомого складу на автобусних, трамвайних, тролейбусних маршрутах.

1 січня 2011 року роботу автобусних маршрутів загального користування в звичайному режимі та в режимі маршрутного таксі, трамвайних, тролейбусних маршрутів буде подовжено до 4.30 ночі. 

Також буде організовано роботу окремих маршрутів, які курсують від станцій метрополітену після 4.30 ночі окремими змінами із збільшеними інтервалами руху.  

Кількість поїздів у метро та рухомого складу наземних видів транспорту також збільшать 7 січня під час проведення заходів на Майдані Незалежності (початок о 14.00) та 19 січня з 13.00 і до закінчення заходів у Парку культури і відпочинку "Гідропарк".

Окрім того, Головне управління МВС у Києві посилить охорону громадського порядку, громадської безпеки та дорожнього руху 31 грудня з 20.00 і до закінчення заходів на всіх маршрутах міського пасажирського транспорту загального користування. 

У метрії наголосили, що міліціонери чергуватимуть на вул. Софійській (кінцева зупинка тролейбусів маршрутів №№ 16, 18);  вул. Грушевського (в районі стадіону "Динамо" на зупинці автобусів маршрутів №№ 24, 62); вул. Еспланадній (кінцева зупинка тролейбусного маршруту № 3); площі Льва Толстого (кінцева зупинка тролейбусів маршрути №№ 8, 17).

Також слідкуватимуть за порядком на перехресті вул. Мечникова і бульв. Лесі Українки (зупинка автобусів маршруту № 55); в районі вулиць Рогнідинської та Еспланадної; в районі станцій метрополітену "Либідська", "Петрівка", "Святошин", "Лівобережна", "Дарниця", "Чернігівська", "Хрещатик", "Майдан Незалежності", "Площа Льва Толстого".

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ