Під час новорічних свят лікарі чергуватимуть цілодобово


На період новорічно-різдвяних свят медичні установи Києва працюватимуть у черговому режимі.

За інформацією Головного управління охорони здоров’я, лікувально-профілактичні заклади, що надають стаціонарну медичну допомогу, будуть надавати екстрену медичну допомогу згідно з графіком чергування цілодобово.

У лікувальних закладах буде забезпечено прийом громадян та надання екстреної медичної допомоги незалежно від місця реєстрації та проживання. 

Також передбачений резерв вільних ліжок, проведення консультацій, консиліумів, запас життєвонеобхідних лікарських засобів, повідомили в прес-службі КМДА.

Амбулаторно-поліклінічні заклади для дорослого та дитячого населення будуть працювати 4, 5 та 6 січня. 

Цілодобово працюватимуть пункти невідкладної медичної допомоги для дорослого та дитячого населення.

Амбулаторну допомогу цілодобово надаватимуть травматологічні пункти для дорослого та дитячого населення, лікарі-спеціалісти: офтальмолог, отоларинголог, стоматолог.

За довідками про номери телефонів та місцезнаходження пунктів і лікарів-спеціалістів кияни можуть звертатися за телефонами: 103, 15-03, 109.

Цілодобово працюватиме консультативно-інформаційна служба "Здоров’я" – порада лікаря за телефоном 15-83.

У місцях проведення масових заходів буде забезпечене чергування лікарсько-сестринських бригад та бригад швидкої медичної допомоги.

"У Головному управлінні охорони здоров’я міста Києва цілодобово працює оперативний черговий, телефон: 278-46-40. У разі виникнення конфліктних та надзвичайних ситуацій з медичних питань необхідно звертатись за телефоном "гарячої лінії" – 278-41-91", - наголосили в ГУ охорони здоров’я.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ