"Феофанії" виділили ще 43 мільйони


Клінічна лікарня "Феофанія" Державного управління справами отримала ще 43 мільйони 168 тисяч 299 гривень на будівництво Всеукраїнського центру радіохірургії.

На сьогоднішній день вартість будівництва центру досягла понад 375 мільйонів бюджетних кощтів, пишуть Коментарі з посиланням на Міністерстві економіки.

Тендерні торги були проведені за процедурою закупівлі в одного учасника. Договір підписано 23 грудня.

Додатковими роботами з будівництва центру радіохірургії займеться відомий дистриб`ютор фармацевтичної продукції ПАТ "Ганза".

За інформацією видання, ПАТ "Ганза" Петра Багрія поставляла препарат проти грипу "Таміфлю" в Україні в чотири рази дорожче ціни виробника з легкої руки члена тендерного комітету МОЗ Юрія Константинова - бізнес-партнера Багрія по фірмах "Маркікс" і "Емерженсія 2004".  

"Ганза" - одна з п`яти компаній, що освоїла більше половини всіх коштів, витрачених торік Міністерством охорони здоров`я на закритих тендерах для боротьби з грипом. 

Як відомо, раніше Кабінет міністрів збільшив загальну кошторисну вартість будівництва центру радіохірургії при клініці "Феофанія"" в Києві на 99,4 мільйона з 232,592 мільйона до 331,972 мільйона гривень.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ