Водій на "зебрі" збив дівчинку, яка йшла до школи


23 грудня о 8.10 на нерегульованому пішохідному переході на вул. Староноводницькій,8 водій автомобіля "NISSAN-ALMERA" травмував 10-річну дівчинку, яка йшла до школи. 

За інформацією прес-служби ДАІ, 5-класниця Настя поспішаючи до школи, переходила дорогу по  "зебрі".

Як з'ясувалося, у тому ж напрямку, що й "NISSAN", рухався і інший автомобіль, водій якого зупинився перед пішохідним переходом і надав можливість перейти дитині дорогу, як того вимагають правила.

Водій "NISSAN" загальмувати вчасно не встиг, внаслідок чого дівчинка отримала травму голови, живота, забиття тіла та була госпіталізована до лікарні.

За статистикою ДАІ, з початку року на столичних автошляхах скоєно 171дорожньо-транспортну пригода а участю неповнолітніх, в яких 3 дітей загинуло та 177 - травмовано.

"Більшість автопригод за участю дітей сталися через порушення водіями правил дорожнього руху. Так, з вини дітей скоєно лише 32 автопригоди", наголосили у ДАІ.

Державтоінспекція Києва звертається до водіїв не наражати на небезпеку себе та своїх рідних, і дотримуйтеся Правил дорожнього руху, особливо напередодні зимових канікул, коли діти частіше з'являтимуться на дорозі.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ