Мерія хоче отримати від інвесторів більше 1 мільярда



Фото advocat-cons.info
Київська міська адміністрація має намір залучити більше мільярда гривень за рахунок реалізації 19 інвестиційних проектів. Конкурси по цих проектах оголосять уже в лютому 2011 року.

Про це на прес-конференції у п'ятницю заявив заступник голови КМДА Руслан Крамаренко.  

"Ми розглянули і вибрали на проведення інвестконкурсів 19 об'єктів. У лютому будуть проводитися конкурси. 13 з цих об'єктів -  це об'єкти реконструкції, 6 - нового будівництва. Це і нежитлові будівлі, і готові земельні майданчики, по яких ми готові розглядати пропозиції інвесторів", - сказав він.

Крамаренко додав, що інвесторам запропонують низку різних проектів: "Там будуть будуватися торгово-офісні приміщення, підземні паркінги, підземні переходи з вбудованими торговими площами - багато чого".

"У результаті реалізації цих проектів ми думаємо, що буде проінветовано в бюджет міста мінімум 50 мільйонів гривень (за рахунок 5% від вартості об'єкта, які інвестор має сплатити в бюджет, - Ред.) і профінансовано інвестором близько 1 мільярда гривень", - сказав заступник голови КМДА.

Він також додав, що на наступному засіданні комісії щодо залучення інвесторів для реконструкції, реставрації об'єктів комунальної власності буде визначити 30-40 проектів, які куруватиме голова КМДА Олександр Попов.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ