Попов розподілив обов’язки. Собі залишив медицину і транспорт


Голова КМДА Олександр Попов підписав розпорядження, яким затвердив перелік Головних управлінь, управлінь та інших структурних підрозділів, що знаходяться в безпосередньому підпорядкуванні голови та його заступників.

Згідно з документом, Попов особисто контролюватиме роботу Головного управління охорони здоров'я та Головного управління транспорту та зв'язку, повідомляє прес-служба КМДА.

Олександр Мазурчак опікуватиметься: Головними управліннями комунального господарства; житлового господарства; контролю за благоустроєм; енергетики, енергоефективності та енергозбереження; з питань надзвичайних ситуацій та Управлінням ритуальних послуг.

Анатолій Голубченко готуватиме столицю до проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Руслан Крамаренко опікуватиметься фінансовим благополуччям киян (Головне фінансове управління; внутрішнього фінконтролю та аудиту; економіки та інвестицій; цінової політики;  земельних ресурсів).

Михайло Кучук куруватиме діяльністю Головних управлінь містобудування та архітектури; капітального будівництва; житлового забезпечення.

Леонід Новохатько відповідатиме за роботу Головних управлінь культури; освіти і науки; у справах сім'ї, молоді та спорту; національностей та релігій; праці та соціального захисту населення; охорони культурної спадщини; Управлінь у справах жінок, інвалідів, ветеранів війни та праці; туризму і курортів; Служби у справах дітей.

Олександру Пузанову підпорядковуватимуться Апарат КМДА, Головні управління комунальної власності; з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю; з питань реклам;      Управління преси та інформації та Державний архів.

Віктор Сівець опікуватиметься Головними управліннями з питань регуляторної політики та підприємництва; промислової, науково-технічної та інноваційної політики; з питань захисту прав споживачів; торгівлі та побутового обслуговування населення; екології та охорони природних ресурсів.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ