Черновецький в Європі пише книжку про Тимошенко



Фото TabloID
Новорічні свята мер Леонід Черновецький проведе за кордоном. Про це пише "Сегодня" з посиланням на джерело з його близького оточення.

За словами співрозмовника, мер поїхав до Європи, на віллу, де зараз живе його дружина Аліна Айвазова. Подейкують, що навіть документи, де необхідний підпис Черновецького,  возять закордон.

Також говорять, що мер не байдикує, а нібито пише нову книгу про політику, де будуть епізоди про нинішніх і колишніх можновладців. Згадає Черновецький Юлію Тимошенко і Віктора Ющенка.

Кажуть, що кілька глав уже написані.

Тим часом близькі до мера люди говорити, де знаходиться Черновецький, відмовляються.

Зокрема, радник градоначальника Марта Гримська сказала лише, що на свята Черновецького не буде.

А дочка Христина каже, що проведе новий рік з батьком, але де - не зізнається: "Я не хочу ні про що говорити. Ми всі втомилися від уваги, від зйомок якимись прихованими камерами, втручання в життя. У мене родина і діти. Звичайно, ми будемо з папою на Новий рік, але де - говорити не буду".

За інформацією видання, Черновецький зараз займається справами Асоціації "Український кредитно-банківський союз", де він є президентом.

На сайті союзу висить значний список членів Асоціації: "Експобанк", "Родовідбанк", "Приватбанк", "Альянс" та інші (загалом 100 різних організацій).

Недавно від імені Асоціації Черновецький направив лист у Верховну Раду, у якому жорстко розкритикував внесення змін у закони про банківську діяльність. Зокрема, те, що зміни дозволять НБУ вилучати з банків документи, чим порушується банківська таємниця.

Як відомо, у 2008 році мер продав свій "Правекс-банк" за $750 мільйонів. Чи є Черновецький банкіром зараз - невідомо. В оточенні мера кажуть, що йому просто цікава ця тема, він має багатий досвід банківського бізнесу і готовий відстоювати його інтереси.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ