"Київавтодор" збудує 14 пішохідних переходів


Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд Києва замовила документацію на будівництво 14 підземних та наземних пішохідних переходів.

Про це повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на КП "Київавтодор".

Зокрема, місто планує збудувати підземні пішохідні переходи на проспекті Бажана біля станції метро "Позняки"; на проспекті Палладіна на перетині з вул. Ірпінською; на перетині Великої Кільцевої дороги в районі вулиці Лятошинського, 24; через бульвар Лесі Українки біля вулиці Госпітальної та вулиці Еспланадної.

Крім того підземні пішохідні переходи з'являться на Повітрофлотському проспекті у районі вулиць Антонова, Курської, Освіти, Фучика та в районі Солом'янської площі; на площі Петра Кривоноса; на   перехресті вулиці Кіквідзе з вулицею Підвисоцького.

Наземні пішохідні переходи збудують на бульварі Дружби Народів в районі вулиці Струтинського; на вулиці Заболотного, 138 та на вулиці Заболотного, 150 (в районі Інституту Бджільництва).

Окрім того, при капітальному ремонті вулиці Червоноармійської передбачається капітальний ремонт 2-х переходів в районі "Республіканського стадіону" та вулиці Щорса.

При реконструкції проспекту Бажана передбачається реконструкція 10 підземних пішохідних переходів, а у складі робіт з реконструкції проспекту Перемоги буде реконструйовано 18 підземних пішохідних переходів.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ