Голову Бориспільського району звільнили за дерибан землі


Голову Бориспільської райдержадміністрації Анатолія Ольшанського звільнили з посади за допущені порушення в сфері виділення земельних ділянок.

Про це у вівторок заявив голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк, пише "Газета по-київськи" з посиланням на УНІАН.

"Я вчора звільнив голову райдержадміністрації Бориспільського району й мені доводиться зараз скасовувати його рішення", - сказав губернатор.

Він додав, що наразі з приводу виявлених порушень призначена службова перевірка, водночас не зміг відповісти на питання, чи є склад злочину в діях екс-голови РДА.

"На сьогоднішній день я не можу сказати, що в його діях є якісь кримінальні моменти", - сказав Присяжнюк.

За його словами, у діях Ольшанського на даний момент є службові порушення, які стосуються затвердження низки розпоряджень про виділення землі.

Губернатор наголосив, що земельні проблеми в Київській області стоять дуже гостро. Зокрема, з моменту, як він очолив регіон, він скасував понад тисячу незаконних рішень щодо виділення земельних ділянок загальною площею 10 тисяч га. 

Як відомо, 15 квітня президент Віктор Янукович призначив Анатолія Ольшанського на посаду голови Бориспільської райдержадміністрації.

До того Ольшанський очолював Вишгородський район.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ