Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4d0a148c6f9c5/
Українська правда
Київ

Влада через три роки замінить труби, через які вбиваються люди

16.12.2010  14:30

Влада Києва планує замінити ті ділянки тепломереж, де можливі провали.

Про це заявив заступник голови КМДА Олександр Мазурчак.

За його словами, внесені пропозиції по проведенню робіт з перекладки теплових мереж, прокладених за бітумно-перелітною технологією на суму 30 мільйонів гривень, та заміни циркуляційних мереж на суму 30 мільйонів.

На наступний рік заплановано заміну на тих ділянках, де можуть бути такі небезпечні проломи, а за три роки повністю замінити бітумно-перелітні мережі.

"Ви знаєте, що у нас на днях був випадок, коли людина провалилася під асфальт саме на цих бітумо-перелітних трубах, яких у нас є 120 кілометрів, і вони потребують заміни", - заявив Мазурчак.

Він також повідомив, планується наступного року реконструкція 45 пунктів тепломагістралей. "Планується провести реконструкції 6 котелень наступного року, замінити 18 котлів", - повідомив Мазурчак.  

Також запланована реконструкція теплових мереж на суму 205 мільйонів, газових - на 35 мільйонів, запровадження енергозберігаючих заходів на 287 мільйонів, в тому числі оснащення будинків засобами обліку теплової енергії на 29 мільйонів гривень.

"Київенерго" в рамках програми на 2011-2012 роки передбачає реконструкцію теплотехнічного господарства на суму понад 180 мільйонів, повідомив чиновник.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.