Влада через три роки замінить труби, через які вбиваються люди


Влада Києва планує замінити ті ділянки тепломереж, де можливі провали.

Про це заявив заступник голови КМДА Олександр Мазурчак.

За його словами, внесені пропозиції по проведенню робіт з перекладки теплових мереж, прокладених за бітумно-перелітною технологією на суму 30 мільйонів гривень, та заміни циркуляційних мереж на суму 30 мільйонів.

На наступний рік заплановано заміну на тих ділянках, де можуть бути такі небезпечні проломи, а за три роки повністю замінити бітумно-перелітні мережі.

"Ви знаєте, що у нас на днях був випадок, коли людина провалилася під асфальт саме на цих бітумо-перелітних трубах, яких у нас є 120 кілометрів, і вони потребують заміни", - заявив Мазурчак.

Він також повідомив, планується наступного року реконструкція 45 пунктів тепломагістралей. "Планується провести реконструкції 6 котелень наступного року, замінити 18 котлів", - повідомив Мазурчак.  

Також запланована реконструкція теплових мереж на суму 205 мільйонів, газових - на 35 мільйонів, запровадження енергозберігаючих заходів на 287 мільйонів, в тому числі оснащення будинків засобами обліку теплової енергії на 29 мільйонів гривень.

"Київенерго" в рамках програми на 2011-2012 роки передбачає реконструкцію теплотехнічного господарства на суму понад 180 мільйонів, повідомив чиновник.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ