Найдорожа квартира грудня в Києві коштує 7 мільйонів доларів. Фото



Фото realtylist.kiev.ua

Топ-10 найдорожчих столичних квартир, які були виставлені на продаж у грудні 2010, очолює чотирикімнатна квартира на Печерських Липках за 6,96 мільйонів доларів.

Відповідний рейтинг оприлюднила ЛігаБізнесІнформ за результатом моніторингу порталу Sladno

Рейтинг найбільш дорогих квартир української столиці виглядає наступним чином:

1 місце. 6,96 млн. доларів

4-кімнатна квартира за адресою вул. Грушевського, 9а загальною площею 348 кв. м. VIP-ремонт, меблі, побутова техніка, 2 паркомісця.

 

2 місце. 5,50 млн. доларів

Апартаменти класу «Люкс» на Печерську. 5-кімнатна квартира чотирирівнева за адресою бул. Лесі Українки, 7б. Загальна площа 400 кв. м., авторський ремонт, ексклюзивні меблі з Європи, клімат-контроль, підлога з підігрівом, побутова техніка, SPA-зона, джакузі, 4 санвузли.

 

3 місце. 4,90 млн. доларів

5-кімнатна квартира за адресою вул. Грушевського, 9а. Загальна площа 350 кв. м., паркінг, охорона.

4 місце. 3 млн. доларів

6-кімнатна квартира в одному з котеджів житлового комплексу «Резиденція Тімірязевська» в районі Національного ботанічного саду. Домофон, контроль доступу, встановлена охоронна сигналізація для індивідуального підключення до пульта ДЗГ МВС м. Києва. 2 місця в підземному паркінгу.

 

5 місце. 3 млн. доларів

Апартаменти VIP-класу на Старонаводницькій, 13. 7-кімнатна квартира загальною площею 400 кв. метрів у будинку «Хвиля». Вітальня, 4 спальні, кухня, їдальня, 4 санвузли, 4 балкони, спортзал, зимовий сад, SPA-зона, сауна, турецька парна, пральня та прасувальна. Передбачено всі зручності: побутова техніка, клімат-контроль, підлога з підігрівом.

6 місце. 3 млн. доларів

Елітний пентхауз по вул. Ковпака загальної площею 530 кв. метрів. Трирівнева 8-кімнатна квартира зі скляним куполом. VIP-ремонт, ексклюзивні меблі. У квартирі знаходиться кінозал, тренажерний зал, більярдна. Забезпечено зональна система кондиціонування.

 


7 місце. 3 млн. доларів

3-кімнатна квартира на Грушевського, 9а. Квартира загальною площею 250 кв. метрів, централізована система кондиціювання, зал для ділових зустрічей, ресторан, басейн, SPA-центр, воєнізована охорона.

8 місце. 3 млн. доларів

4-кімнатна квартира на Інститутській, 18а площею 208 кв. метрів. Дворик з фонтаном, в будинку власна інфраструктура, паркінг.

9 місце. 2,99 млн. доларів

5-кімнатні апартаменти VIP-рівня з дизайнерським євроремонтом в клубному будинку за адресою Георгіївський провулок, 5. Загальна площа - 220 кв. метрів, 2 спальні, вітальня з діючим каміном, кухня-їдальня та кабінет з бібліотекою. Квартира обставлена ексклюзивними меблями ручної роботи, побутова техніка від кращих світових виробників. Забезпечується сигналізація, воєнізована охорона, відеоспостереження.

10 місце. 2,89 млн. доларів

6-кімнатна дворівнева квартира за адресою вул. Софіївська, 18. Квартира на 5 поверсі, загальна площа - 526 кв. метрів, 5 санвузлів.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ