Влада так поспішала відкрити метро, що забула про переходи



фото КМДА

Перехід до нової станції метро "Деміївської" забули побудувати, а в переходах до решти нових станцій не встановили вказівники.

Газета "Сегодня" проаналізувала недоробки на нових станціях метро.

"Перехід на "Деміївській", який якимсь дивом не врахували при проектуванні, ще тільки будують. Обіцяють закінчити до Нового року, але виходячи з того, що тільки почали рити, в це слабко віриться", - пише видання.

А в підземних переходах під Московською площею можна загубитися: жодного покажчика напрямку так дотепер не повісили. Люди, виходячи з переходу, розгублено озиралися і запитували дорогу.

В переході від автовокзалу до Деміївського ринку неможливо пройти через численні лотки. Крім того, один з виходів навіщось вивели прямо під міст, на невеликий, машин на 15, паркінг. На цей вихід постійно потрапляли люди, що помилилися маршрутом, лаялися і знову спускалися в перехід.

Над входом у нові станції встановлені обігрівачі, але у  день відкриття вони працювали тільки на "Васильківській": видно, запустили до приїзду начальства. Ескалаторами обладнана тільки "Деміївська". На "Голосіївській" і "Васильківській" установлені ліфти для інвалідів і літніх людей.

Але підйомник на "Васильківській" обіцяють відкрити тільки 28 січня - його потрібно ще утеплити. Так що людям похилого віку доведеться півтора місяця ходити сходами.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ