Київрада взялася з'ясовувати стосунки з "Київенерго"


Керівництво "Київенерго" взяло участь у засіданні Тимчасової контрольної комісії Київради з вивчення ситуації у взаємовідносинах Київської міської ради з АЕК "Київенерго".

Про це заявив перший заступник голови фракції "Блок Юлії Тимошенко" у Київраді, голова тимчасової контрольної комісії Микола Лук'янюк, повідомляє прес-служба блоку.

"Сподіваємось, що сьогоднішня участь "Київенерго" у засіданні комісії не стане винятком з правил, оскільки з'ясування ситуації навколо діяльності компанії в її ж інтересах. Ця зустріч є початком діалогу, вперше за багато років, між "Київенерго" та киянами за посередництва нашої депутатської комісії", - зазначив Лук'янюк.

"Від "Київенерго" залежить енергетична безпека міста і, якщо компанія не спроможна чи не бажає надавати послуги якісно, цю функцію повинне взяти на себе місто - тобто повернути у власність Києва контрольний пакет акцій", - наголосив Лук'янюк.

Депутат повідомив, що під час засідання між депутатами і керівництвом  "Київенерго" було обумовлено порядок подальшої роботи.

Також комісія зобов'язала "Київенерго" надавати необхідну для роботи комісії інформацію.

Як відомо,14 грудня 2010 року відбулась нарада голів фракцій Київради з керівництвом АЕК "Київенерго".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ